Известие

Collapse
No announcement yet.

Губи антифриз (вода) 2.0 ТС

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Проблма е решен - даже се оказа , че не е помпата а едното маркуче (оплътнение ли) ли как да го нарека дето е до помпата и точно там където е скобата, лека полека се разкъсало и така. Абе вече съм с антифризче и всичко е наред. Гледам че бавно загрявя - та термостатчето трябва да сменя , ама няма проблем за това
    2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX
    CLK 430 - V8 Monster-EX, Семейна Корола е150, 3-ка е36 за кеф

Comment

Е па честито,евтино си минал
      Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa Покажи съобщение
        Е па честито,евтино си минал
        Чукам на дърво, да не я урочасам - ама това е най-ефтината кола за поддръжка която съм имал до момента . За 32 000 км съм сменял само масло 2 пъти, това маркуче заедно с труда 10 лева и лятото смених накладки и някакви неща по окачването(отпред и отзад) общо части плюс труд за 190 лева. Това за година и половина
        2.0 8V - R4 T.S -164 Super -ЕX, 2.5 12V - V6 - 155 Super-EX, 3.0 24V - V6 - GTV CF3 -EX

Comment

Е ти си отличник.
          Вярно, че моята е много уморена от живота, ама отдавна подминах 3-те хиляди разходи за 2 години...
          Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
          Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Първоначално публикувано от didod Покажи съобщение
            Е ти си отличник.
            Вярно, че моята е много уморена от живота, ама отдавна подминах 3-те хиляди разходи за 2 години...
            Абе да знайш как му тичаше 145-цата..... като Голф на ерген от Сатовча
            Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Е остарял човека, улегнал и помъдрял - взел си по-голяма кола
              Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
              Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Сравнявайки моята 164 с мерцедеса на колегата Е класа очиларка 2000 година - моята е по ефтина за потдръжка , имам повече екстри, вози по готино (то неговата бая лопа отзад - ама много) та направо дръчни като такси деу тоя мерц. Абе за сега съм много доволен от 164-ката. За сравнение с 145 -цата върви по-малко , ама пък е много , много по удобна - извънградско не измаря пък даже и за градско щото има хубава видимост и е много по обезшумена

Comment

Първоначално публикувано от BatVas Покажи съобщение
                  Сравнявайки моята 164 с мерцедеса на колегата Е класа очиларка 2000 година - моята е по ефтина за потдръжка , имам повече екстри, вози по готино (то неговата бая лопа отзад - ама много) та направо дръчни като такси деу тоя мерц. Абе за сега съм много доволен от 164-ката. За сравнение с 145 -цата върви по-малко , ама пък е много , много по удобна - извънградско не измаря пък даже и за градско щото има хубава видимост и е много по обезшумена
                  Чудно защо ли, ма всички сме съгласни с тебе. Като едното време - пълно единодушие.
                  Alfa Romeo 164 Super 2.0TS

Comment

Първоначално публикувано от VLADius Покажи съобщение
                    Чудно защо ли, ма всички сме съгласни с тебе. Като едното време - пълно единодушие.
                    Сектанти
                    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                    sigpic
                    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Working...
                    X